Представяме ви една кухня, която нашите клиенти от Банско не биха имали ако не бяха избрали мебели по поръчка от фирма Сити Мастер. Това което прави тази кухня уникална са специално изработените от нас вратички със златно покритие. И точно тези детайли които превръщат кухнята ви в произведение на изкуството правят избора на мебели по поръчка по-доброто решение.

01-kuhnensko-obzavejdane-dizainersko-reshenie 02-kuhnensko-obzavejdane-zlatni-vrati-durveni 03-kuhnensko-obzavejdane-vgradena-pechka 04-kuhnensko-obzavejdane-zlatni-vrati

Златните вратички са ръчно направени от нас, по специална технология на полагане на златно фолио върху плоскости от MDF. Вратичките, както и всички видими части на кухненското обзавеждане са изработени от MDF плоскости с естествен фурнир – абанос на фирма Salex. Плота на кухнята е цвят антрацит. Корпуса и всички скрити плоскости са изработени от ламинирани ПДЧ плоскости в цвят макасар цейлон, който максимално се приближава до цвета на видимите плоскости. По този начин цената на кухнята значително се намалява, поради по-ниската цена на ПДЧ плоскостите, без това да се отразява на външния й вид.

pozlatena-mdf-ploskost mdf-abanos-salex plot-salex-antracit pdch-masakar-ceilon

Кухненското обзавеждане е в класическа L форма, подходяща за помещения в които се намира и дневната. От едната страна, където се намира мивката имаме вградена миялна машина в долните шкафове, а в шкафа над мивката имаме скрит отцедник за чинии. С навлизането на уредите за вграждане, все повече домакини предпочитат фурната да е на височина, по този начин тя е по-удобна и не трябва да се навеждат с тежките тави. Така поставена фурната изисква частта от кухнята в която е вградена да е колонен тип. Това прави удобно вграждането на хладилник до нея, като кухнята придобива завършен вид. Котлоните и абсорбатора са разположени на разстояние от мивката оставяйки достатъчно работно пространство на плота за приготвяне на храната.

05-kuhnensko-obzavejdane 06-kuhnensko-obzavejdane-vgradena-furna-senzorni-kotloni-absorbator 07-kuhnensko-obzavejdane 08-kuhnensko-obzavejdane-dolni-shkafove 09-kuhnq-po-poruchka-plot 10-kuhnensko-obzavejdane-gorni-raftove

Кухненската маса сама по себе си е уникално дизайнерско решение, което едва ли ще видите някъде другаде. Изискаността й допълва идеално златната кухня по поръчка на нашите клиенти. Красивите й и извити форми оставят достатъчно пространство за да бъдат прибрани столовете когато не се използва за хранене.

11-kuhnensko-obzavejdane-dizainerska-masa 12-kuhnensko-obzavejdane-trapezariina-masa

Безспорно кухните са най-често поръчваните мебели, поради факта че за да пасне обзавеждането се изисква то да е направено специално за даденото помещение. Когато искате и нещо уникално което само вие да имате винаги можете да се доверите на нас за вашата кухня по поръчка.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Обзавеждане на хол
Портманто

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, както и други наши проекти на кухни по поръчка.