“Сити Мастер” ЕООД се занимава с проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка. Предлага корпусни мебели от ламинирано ПДЧ, фурнирован MDF, плочи с гланцово и матово покритие във всякакви стилове и цветова гама. Изработва мебелите от проекта до доставката и монтажа във вашия дом. Предлага консултация и цялостно архитектурно проектиране на интериора. Ако имате нужда от кухненско обзавеждане, обзавеждане на хол, трапезария или спалня няма по-добро решение от избора на мебели по поръчка. Доверете ни се и ще удовлетворим вашият изтънчен вкус.

Материали

МатериалиФирмата използва най-качествените материали, който се продават на българския пазар. Плочи от дървесни чcастици и MDF от фирмата Kronospan, Egger, Wodego, Alfawood и Schelmann. Кантове, от PVC, ABS. Швартни и фурнир от естествена дървесина. Лакове на фирмата Masquelack, Milezi-SPA и Sirka. Обков на фирма Ferrari, Teka, Hëfele и Samet.

Производствена база

proizvodstvena-baza“Сити Мастер” ЕООД разполага със собствена производствена база и оборудване на територията на град София. Това ни позволява да изпълняваме вашите поръчки бързо и в срок. А собствения транспорт с който разполагаме ни дава възможност за доставка на поръчките на територията на цялата страна.

История

company-historyФирма “Сити Мастер” ЕООД е създадена през 2010 година, като тя е приемник на фирма “Интериори” ЕООД, ЕТ „Владимир Димитров” и дизайнерско ателие VD Interior Studio. За повече от 20 години история на българския пазар, ние сме затвърдили позициите си на фирма изпълняваща поръчките с високо качество и прецизност.