Днес ще ви представим една кухня по поръчка изработена за наши клиенти в София. Кухненското помещение е самостоятелна стая към която имаме присвоена тераса. В така разчупената стая най-подходящият избор са мебелите по поръчка.

01-kuhnensko-obzavejdane-cherno-bqla-kuhnq 02-kuhnq-po-porychka-mivka 03-cherno-bqla-kuhnq-po-poruchka 04-kuhnensko-obzavejdane-plot-mivka

Корпуса на кухнята както и вратичките са от ПДЧ плоскости. Най-горният ред вратички са бели с алуминиеви профили. Черните вратички са изработени от стъкло черен лакобел. Корпуса и долните шкафове са в светло сивата гама – орфео сребърно бяло на фирма Kronospan. Плота и гърба на кухненското обзавеждане са от сив кварц на фирма Salex.

vratichki-beli Black-lacobel vratichki-korpus-bql plot-siv-kvarc

Кухнята е много функционална и всички налични електроуреди са вградени, за да може да придобие завършен вид. Над мивката има обособен шкаф в който се намира отцедника, а до нея е вградената миялната машина.

05-kuhnensko-obzavejdane-otcednik-za-chinii 06-plot-s-mivka-kuhnensko-obzavejdane 07-kuhnensko-obzavejdane-vgradena-mialna-mashina 08-kuhnensko-obzavejdane

Фурната и котолоните са монтирани така че да запазят класическото разположение – котлоните да са над фурната. За по-добрата абсорбация в помещението над печката е монтиран аспиратор, чиито въздуховоди са скрити в шкафовете и запазват естетическия вид на кухнята. За удобството на домакинята до фурната имаме плъзгащи чекмеджета с различна дълбочина, както и издърпващ се шкаф със специален механизъм подходящ за подправки.

09-kuhnensko-obzavejdane-vgradena-furna-kotloni 10-kuhnq-po-poruchka-chekmedjeta 11-vgradena-furna-kuhnq-po-poruchka 12-kuhnensko-obzavejdane-skrit-absorbator 13-kuhnensko-obzavejdane-shkaf-za-podpravki 14-kuhnensko-obzavejdane-vgradena-pechka

В частта от тази кухня по поръчка която се намира на присвоената тераса са разположени пералната машина и хладилника. Така секторите които се използват по рядко са отделени.

15-kuhnq-po-poruchka-prisvoena-terasa 17-kuhnq-po-poruchka-vgradena-peralna-mashina

Поради усвояването на терасата, радиатора е изместен на остатъка от стената. За да се скрие е покрит с радиаторна решетка, която позволява на топлината да влиза в кухнята. Кухненската маса е фиксирана и монтирана до едната стена, поради липса на повече пространство.

19-kuhnq-po-porushka-bar-masa-reshetka-za-parno 21-kuhnenska-masa 22-kuhensko-obzavejdane-masa

И последната част от кухненското обзавеждане се състои от вградения хладилник и специален издърпващ се шкаф подходящ за съхранение на продукти на стайна температура.

23-kuhnq-po-poruchka-vgraden-hladilnik 24-kuhnensko-obzavejdane-shkaf-za-burkani 25-vgraden-hladilnik-kuhnq-po-poruchka

Със сигурност ако нашите клиенти се бяха опитали да сглобят сами кухнята си с готови модули, нямаше да могат да постигнат този резултат. Избирайки мебели по поръчка вие избирате да имате функционална и удобна кухня направена специално за вас.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Обзавеждане на спалня

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, както и други наши проекти на кухни по поръчка.