01-obzavejdane-na-spalnq-dvojno-leglo-s-mehanizum-1Днес ще ви представим едно обзавеждане на спалня направено по поръчка за наши клиенти от град София. Обзавеждането се състои от двойно легло и голям гардероб с плъзгащи врати разположен по цялата дължина на стаята.

Обзавеждането на спалнята е изработено от ланимирани ПДЧ плоскости. Корпусите и тъмните вратички са в цвят “Северно Дърво Черно”, а белите врати са в цвят “Северно Дърво Бяло” на фирма Kronoshpan.

severno-durvo-cherno severno-durvo-byalo

Леглото е с подматрачна рамка, която е прикачена към механизъм за повдигане на матрака. По този начин пространството под матрака, може да бъде използвано като скрин. Оригиналната конструкция на рамката позволява това пространство да е на височина, и така то да не се забелязва погледнато от страни.

01-obzavejdane-na-spalnq-dvojno-leglo-s-mehanizum 02-obzavejdane-na-spalnq-dvojno-leglo-s-mehanizum

Към обзавеждането на спалнята имаме и голям гардероб с плъзгащи врати разпростиращ се на цялата стена на спалното помещение. В средната си част гардероба има чекмеджета и ниша предвидена за телевизор. От двете страни гардероба разполага с огледални двукрили сектори с плъзгащи врати.

03-obzavejdane-na-spalnq-garderob-s-pluzgashti-vrati 04-obzavejdane-na-spalnq-garderob-s-pluzgashti-vrati 05-obzavejdane-na-spalnq-garderob-s-pluzgashti-vrati 06-obzavejdane-na-spalnq-garderob-s-pluzgashti-vrati

Това обзавеждане на спалня, нашите клиенти не биха могли да закупят от мебелните вериги. Огромният гардероб и оригиналната спалня могат да бъдат направени само по поръчка. Независимо дали вашата спалня се нуждае от нестандартни мебели или просто спалнята на мечтите ви я няма по магазините, ние от Сити Мастер сме насреща и ще направим за вас спалня по поръчка на която всеки би завидял.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Кухненско обзавеждане

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на спалня, както и други наши проекти на спални по поръчка.