Днес ще ви представим обзавеждане на детска стая, подходяща за деца в училищна възраст. Обзавеждането е изработено по поръчка и се състои от бюро, секция, легло, етажерки и гардероб.

01-detsko-obzavejdane-buro-sekciq-chekmedjeta

Обзавеждането на детската стая е изработено от ламинирани ПДЧ плоскости. Използвани са материали в цвят „Фино Канела” и „Фино Бронз” на фирма Egger. Вратичките са с алуминиеви профили.

fino-bronz fino-kanela

Всяка детска стая се нуждае от място за учене и съхранение на учебните материали. При това обзавеждане имаме много практична секция, състояща се от ниши, шкафчета с вратички и чекмеджета. Към нея имаме детско бюро с подвижно шкафче с чекмеджета под него.

02-detsko-obzavejdane-biuro-sekciq 03-detsko-obzavejdane-leglo-etajerki 04-detsko-obzavejdane-garderob 05-detsko-obzavejdane-garderob-raftove

За детското легло е избрана подматрачна рамка с ламели, която освен комфорт на спане осигурява и възможност за разполагането на чекмеджета под нея. По този начин увеличаваме пространството за съхранения в стаята, а именно в детската стая то е най-необходимо.

Стаята разполага и с трикрил гардероб, в който могат да се поберат и подредят всички необходими дрехи на детето.

Избора на мебели по поръчка в този случай е изключително подходящ. Цялото обзавеждане е издържано в един стил, мебелите са функционални и съобразени с възрастта на детето, а гардероба е с точните размери както на ширина така и на височина. Направете стаята на детето си уютна, удобна и издръжлива на времето с избора на мебели по поръчка от фирма Сити Мастер.

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на спалня, както и други наши проекти на детски стаи по поръчка.