Представяме ви оригинално обзавеждане на хол, изработено по поръчка за наши клиенти от град Банско. Обзавеждането се състои от шкаф за телевизор, етажерки и дизайнерска маса за кафе. Дизайна е изчистен и модерен и се вписва идеално в съвременното жилище на нашите клиенти. Мебелите са направени от фурнировани MDF плоскости в цвят дъб Ферара (венге) на фирма Кроношпан.

01-obzavejdane-na-hol-tv-skaf-polici 02-obzavejdane-na-hol-shkaf-televizor 03-obzavejdane-na-hol-skaf-polici mdf-dub-ferara-venge

Обзавеждането на хола изпъква с уникалната маса за кафе, която внася допълнително изтънченост на цялостния дизайн. Изработена по поръчка специално за нашите клиенти, масата е уникат, който само те притежават.

04-obzavejdane-na-hol-dizainerska-masa 05-obzavejdane-na-hol-holna-masa 06-obzavejdane-na-hol-masa-za-kafe 07-obzavejdane-na-hol-dizainerska-holna-masa

Разбира се по магазините има много приемливи мебели за хол, но ако държите на качеството и едновременно с това искате нещо уникално, мебелите по поръчка на фирма Сити Мастер са това от което се нуждаете. Каквито и идеи да имате, ние ще се постараем да направим за вас мебелите за които винаги сте мечтали.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Кухненско обзавеждане
Портманто

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на хол, както и други наши проекти на дневни по поръчка.