Представяме ви един вграден гардероб с плъзгащи врати изработен по поръчка за наши клиенти от град София. Гардеробът е вграден в ниша намираща се в антрето, която е предназначена точно за това. За по-лесна достъпност гардероба разполага с плъзгащи врати, които не пречат на преминаването по коридора. Вътрешното разделение на вградения гардероб е съобразено изцяло с желанието на клиентите.

01-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo 02-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo 03-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo 04-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo 05-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo 06-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo 07-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo 08-vgraden-garderob-s-pluzgashti-se-vrati-oranjevo-byalo

Плъзгащите врати са изработени от стъкло оранжев и бял лакобел с алуминиеви профили. Корпуса на вградения гардероб е от ПДЧ плоскости цвят „Титан” на фирма Кроношпан.

Orange-lakobel White-lacobel pdch-titan

Когато имате нужда от вграден гардероб, избора на мебели по поръчка е неизбежен. За да се сдобиете с гардероб, който да пасва идеално в мястото за вграждане е важно да знаете на кой да се доверите. Ние от Сити Мастер сме се посветили в производството на мебели по поръчка, които да удовлетворяват вашите желания.

Разгледайте и нашата галерия за мебели по поръчка, както и други наши проекти на антрета по поръчка.