Модерните бебчета се нуждаят от модерни стаи. Разбира се най-добре е когато към обзавеждането на детската стая се подходи с преспектива, затова ви препоръчваме да обзаведете стаята на детето с нови и модерни мебели. По този начин когато то поотрасне, лесно може да замените бебешкото креватче с легло за голямо дете и пак ще имате стая която да отговаря на възрастта на детето ви. Разполагайки с елегантни и универсални мебели е лесно да разнообразите вида на детската стая с различна декорация или интересно боядисани стени. Специално за вас сме подбрали 15 страхотни идеи за обзавеждане от които да се вдъхновите.

01-idei-za-obzavejdane-detska-staq-cherveno 02-idei-za-obzavejdane-na-detska-staq-sinio 03-idei-za-obzavejdane-na-detska-staq-cherno-byalo 04-ide-za-obzavejdane-na-detski-stai-zeleno 05-idei-za-obzavejdane-na-detski-stai-cherno

06-idei-za-obzavejdane-na-detska-staq 07-idei-za-obzavejdane-detska-staq 08-idei-za-obzavejdane-na-detska-staq-cherveno 09-idei-za-obzavejdane-na-detska-staq-byalo 10-idei-za-obzavendane-na-detska-staq 11-idei-za-obzavendane-na-detska-staq 12-idei-za-obzavendane-na-detska-staq-zeleno 13-idei-za-obzavendane-na-detska-staq-byalo 14-idei-za-obzavendane-na-detska-staq 15-idei-za-obzavendane-na-detska-staq-cherveno-sivo

За да се сдобиете с мебелите, които искате за вашето малко съкровище, ви препоръчваме да изберете мебели по поръчка. По този начин подмяната на бебешко креватче с легло за по-голямо дете и добавянето на бюро за бъдещия ученик в детската стая не може да бъде по-лесно. Всички мебели в стаята ще са в един стил и няма да ви се налага да търсите такива, които да си отиват с обзавеждането с което разполагате. Избирайки модерни мебели по поръчка за детската стая вие правите инвестиция, която ще ви служи дълги години. Доверете ни се и ние от Сити Мастер ще се погрижим да имате детска стая за която всеки мечтае.

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, обзавеждане на хол, обзавеждане на спалня, както и наши проекти на мебели по поръчка.