mebeli-po-poruchka-ili-gotowi-mebeliВсеки който е стигал до момента в които е трябвало да обзаведе поне една стая се е замислял над въпроса. Кое е по-добре мебели по поръчка или готови направо от магазина? Не можем да отречем че и готовите мебели имат своите предимства. Можеш да ги видиш преди да ги купиш и можеш да ги вземеш веднага. Но дойде ли момента с откриването на точната мебел, мебелите по поръчка нямат конкуренция. Убедете се сами.

1. Прилягат идеално в апартамента

вграден гардеробКогато става дума за кухненски мебели или вграден гардероб, възможността всичко да пасва идеално е много важна при избора на мебели. Мебелите по поръчка винаги се правят по размерите на вашия апартамент. По този начин не могат да се получат грозни пространства които да виждате всеки път когато минете покрай тях.

2. Оползотворяват малките пространства

кухненски боксКогато разполагаме с малко пространство е много трудно да немерим готова мебел която да стои добре. Новите апартаменти вече се правят с кухненски бокс, който не е особено голям. Ако се опитате да вземете готови кухненски мебели, ще разберете колко трудно може да подредите модулите така че да оползотворите мястото с което разполагате. Ако изберете мебели по поръчка всички кухненски шкафове ще бъдат направени специално за вас и малкото пространство с което разполагате ще се превърне в истинско бижу.

3. Имат по-добра функционалност

функцонални кухненски мебелиВъзможността да изберете сами как да изглеждат вашите мебели, ги прави по удобни и функционални за вас. Освен това когато се проектират мебелите по поръчка проектантите се съобразяват и с вашата височина, по този начин областите които са най-често използваеми се проектират да са лесно достъпни за вас самите.

4. Отговарят на вашите желания

mebeli-po-poruchka-suorazeni-s-vashite-jelaniyaКогато взимате готови мебели, те са това което са и не може да промените нищо. Ако искате гардероба ви да има още едно чекмедже, или вместо закачалки да имате рафтове, това може да имате само ако изберете мебели по поръчка. А когато сте видели кухнята на мечтите си например, но сте я видели в интернет и няма от къде да купите абсолютно същата, вашето решение е да ги поръчате и така да имате точно това което искате.

5. Може да избирате от няколко варианта

mebeli-po-poruchka-s-izbor-ot-nyakolko-variantaОбикновено фирмите за мебели по поръчка изготвят няколко проекта от които да може да изберете. Нещо което не може да имате когато говорим за готови мебели.

6. Може да избирате различни цветови гами

mebeli-po-poruchka-s-izbor-na-cvetova-gamaКогато отидете в магазините за мебели обикновено може да избирате между две-три цветови гами, което е доста ограничаващо. Когато изберете мебели по поръчка, може да избирате от всички цветове и видове плоскости, които има на пазара.

7. Може да изберете материала

избирате материалаКорпусните мебели най-често се правят от ПДЧ или MDF плоскости, всяка от които има своите плюсове и минуси. Когато поръчвате своите мебели можете да кажете изрично кой материал предпочитате.

8. Доставката и монтажа влизат в цената

gotovite-mebeli-sglobyawate-sami

Обикновено готовите мебели идват в пакети и в разглобен вид. Тогава се налага да гледаме чертежи, да се опитваме да сглобим всичко и изобщо да се занимаваме с нещо от което не разбираме. Също така често се случва да липсва някоя част или пакетче винтчета от което имаме нужда, това само по себе си води до един куп главоболия. При мебелите по поръчка доставката и монтажа влизат в цената. Единственото което остава за вас е да се наслаждавате на новите си мебели и да ги ползвате със здраве.

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, обзавеждане на хол, обзавеждане на спалня, както и наши проекти на мебели по поръчка.