Представяме ви едно удобно ъглово портманто. Това което кара клиентите ни от София да изберат мебели по поръчка за своето антре е желанието им да оползотворят една ниша от врата, която те вече не ползват.

00-portmanto-po-poruchka

Портманотото е изработено изяло от ПДЧ плоскости. Вратичките са направени от натурален дъб, обшивката на корпусите е от тъмна агора, а самия корпус е от баварски бук. Специалната сглобка на обшивката под ъгъл от 45 градуса и релефните плоскости, придават вид на портмантото сякаш е направено от MDF плоскости с естествен фурнир.

vrati-naturalen-dub obshivka-na-korpusa-agora-tumno korpus-bavarski-buk ploskost_uglova_sglobka

Портмантото разполага с 4 по големи и 2 по малки шкафа за обувки, които са напълно достатъчни за сезонните обувки на четиричленното семейство което живее там. Има обособена седалка, където спокойно може да седнете и обуете своите обувки. Непосредствено под нея имаме чекмедже удобно за всякакви обувни принадлежности като обувалка, боя или гъбичка за полиране. В нишата която се образува под нея гостите които идват могат да оставят своите обувки, без това да претрупва антрето ви. Както при всяко портманто така и тук имаме област обособена за закачалки и огледало.

01-portmanto-shkaf-za-obuvki 02-portmanto-ogledalo-shkav-obuvki 03-portmanto-shkaf-obuvki-ogledalo 04-portmanto-shkaf-za-obuvki 05-portmanto-otvoreni-shkafove-za-obuvki 06-portmanto-obuvki-shkaf 07-portmanto-uglovo-sofia 08-portmanto-zakachalki-shkaf-obuvki 09-portmanto-sedalka-chekmedje

След реконструкция на жилището, нашите клиенти решават да премахнат едната врата към антрето. Вместо обаче да я заличат напълно, те оставят стената към коридора с ниша. В тази ниша обособихме шкафа за обувки, така той излиза от стената само на 6 сантиметра, докато реално шкафа е дълбок почти 20 сантиметра. По този начин помещението не е лишено от пространство и в същото време портмантото е достатъчно голямо.

10-portmanto-shkav-za-obuvki-v-nisha 11-portmanto-shkaf-za-obuvki 12-portmanto-otvoren-shkaf-za-obuvki 13-portmanto-ogledalo-zakachalki-shkaf-obuvki

Това удобно и практично портманто нямаше да бъде възможно ако клиентите ни не се бяха спрели на мебели по поръчка. Когато разполагате с ограничено пространство, което искате да оползотворите по най-добрия начин най-доброто решение е да изберете мебели по поръчка от фирма Сити Мастер.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Кухненско обзавеждане

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на антре, както и други наши проекти на антрета по поръчка.