Кухненското обзавеждане, което ще ви представим днес, е изработено по поръчка за наши клиенти от София. След реконструкция на кухнята и отварянето й към хола, нишите които се оформят за кухненските шкафове, могат да бъдат най-добре оползотворени с изработката на мебели по поръчка, които да пасват идеално. Изборът на фирма Сити Мастер за поръчката на това кухненско обзавеждане е съществен за перфектния вид на кухнята.

01-kuhnensko-obzavejdane-bar-plot 02-kuhnq-po-poruchka-estestven-furnir 03-kuhnensko-obzavejdane-durvena-kuhnya 04-kuhnq-po-poruchka-vgradeni-uredi

Вратичките, бар плота и трапезната маса са изработени от MDF плоскости с естествен фурнир „Зебрано”. Фурнир е покритието което е положено над MDF плоскостите, когато той е естествен е пласт от истинско дърво. Така усещането за дървени мебели може да се запази и в същото време мебелите които притежаваме да имат модерен и елегантен вид. Корпуса на кухненските мебели е от ПДЧ плоскости „Графит” на фирма Кроношпан, а плота е класическо бяло.

vratichki-zebrano korpus-grafit plot-bql

Кухнята има бар плот, който разделя кухненската част от дневната. Разполагането му върху стъпалата към кухнята прави избора на мебели по поръчка по-доброто решение. От едната страна бар плота има лека дълбочина, която прави удобно седенето на високите столове. От другата страна е разположен шкаф за чаши, точно където е най-необходим. Свързването на плоскостите е под ъгъл от 45 градуса, което придава елегантен вид на мебелите.

05-kuhnq-po-poruchka-bar-plot 06-kuhnensko-obzavejdane-bar-plot-stolove 07-kuhnensko-obzavejdane-bat-plot-trapezariina-masa 08-kuhnensko-obzavejdane-bar-plot 09-kuhnq-po-poruchka-bar-plot-shkaf-za-chashi 10-kuhnensko-obzavejdane-shkaf-chashi ploslpsti-45-gradusa-svurzvane

Трапезарната маса е с вграден механизъм за разтягане. Така в случай, че е необходимо да се поберат повече от четири души, с едно движение може да получите маса достатъчна за осем души. Краката на масата и столовете са изработени от ковано желязо по поръчка.

11-kuhnensko-obzavejdane-trapezariina-masa-raztegaema 12-kuhnq-po-poruchka-raztegaema-masa 13-kuhnensko-obzavejdane 14-kuhnensko-obzavejdane

Кухненските шкафове са разположени до тавана, по този начин отпада досадното чистене на прах над тях. В долните шкафове имаме вградена перална машина, която въпреки че не е специално изработена за вграждане, умело е прикрита като запазва естетичният вид на тази кухня по поръчка. Горните шкафове на кухненското обзавеждане се отварят вертикално, като в шкафа непосредствено над мивката има вграден отцедник за чинии.

15-kuhnya-po-poruchka-mifka 16-kuhnya-po-poruchka-dolni-shkafove 17-kuhnensko-obzavejdane-vgradena-peralna 18-kuhnq-po-poruchka-dolni-shkafove 19-kuhnq-po-poruchka-dolni-shkafove 20-kuhnq-po-poruchka-gorni-shkafove 21-kuhnensko-obzavejdane-shkafove 22-kuhnq-po-poruchka-mifka 23-kuhnensko-obzavejdane-vgradeni-uredi

Кухнята разполага и с керамични котлони. Поради малкото пространство възможен е бил само варианта за два котлона, въпреки това на домакините им е напълно достатъчно. Над котлоните в специален кухненски шкаф е разположен абсорбатора.

24-kuhnq-po-poruchka-vgradeni-kotloni 25-kuhnensko-obzavejdane-kotloni 26-kuhnq-po-poruchka-gradena-furna-i-mikrovulnova 27-kuhnya-vhradena-mikrovulnova-furna-kladilnik

След реконструкцията на кухненското помещение, се е обособила ниша. В тази ниша, с избора на мебели по поръчка, без проблем са разположени хладилника и вградените фурна и микровълнова. В така получената колона, фурната има възможност да е на височина. С навлизането на уредите за вграждане все повече домакини предпочитат този вариант за тяхното кухненско обзавеждане, заради удобството да не се навеждат с тежките тави. Шкафовете под фурната са изключително удобни за съхранение на тави, тенджери и друга посуда.

28-kuhnya-po-poruchka-kladilnik-furna-mikrovulnova 29-kuhnensko-obzavejdane-gorni-shkafove 30-kuhnensko-obzavejdane-shkafove 31-kuhnensko-obzavejdane

На това прекрасно кухненско обзавеждане се радват наши клиенти от град София. С избора на MDF плоскости “Зебрано” с естествен фурнир, усещането за естествено дърво е запазено и в същото време кухнята изглежда модерна и функционална. Изборът на мебели по поръчка от фирма Сити Мастер, може да направите и вие, и да се наслаждавате на вашата мечтана кухня изработена специално за вас.

Тези клиенти ни се довериха и за обзавеждането на тяхното антре. Вижте какво чудесно портманто по поръчка изработихме специално за тях. Повече тук »

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Портманто

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, както и други наши проекти на кухни по поръчка.