В модерните жилища кухнята отдавна не е отделна стая. Трите най-важни помещения в дома: кухненския бокс, трапезарията и дневната са слети в едно. Това е най-логичната трансформация на градския човек от 21 век, жадуваш за простор, удобство и функционалност. Така винаги може да сте част от разговора докато приготвяте вечерята. Може да разгледате подбраните от нас модерни предложения.

01-kuhnensko-obzavejdane-i-obzavejdane-za-hol 02-hol-s-kuhnenski-boks 03-kuhnq-v-hola 04-dnevna-s-kuhnenski-boks 05-kuhnenski-boks-trapezariq-hol06-kuhnq-hol-v-edno 07-dnevna-s-kuhnensko-obzavejdane 08-kuhnq-s-dnevna 09-kuhnenski-boks-dnevna 10-kuhnq-trapezariq-dnevna

Често в такива помещения мястото за кухненския бокс е нестандартно и се изисква поръчково обзавеждане. А намирането на мебели за дневната, които да отиват на кухненските мебели се превръща в истинско предизвикателство. За това ние от Сити Мастер сме се посветили на производството на мебели по поръчка, за да може модерния ви дом да изглежда по начина който искате.

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, обзавеждане на хол, обзавеждане на спалня, както и наши проекти на мебели по поръчка.