Днес ще ви представим една прекрасна лятна кухня. Малко са хората които имат такива, и искрено им завиждаме. Нашият клиент има в двора си малка стопанска постройка, която е преобразувал в лятна кухня. В нея с много вкус е изградил барбекю в старинен стил. Разбира се кухненското обзавеждане трябваше да отговаря на цялостната концепция и също е със старинна визия.

01-lyatna-kuhnq-po-poruchka

Обзавеждането на кухнята е изработено от плоскости от ПДЧ за корпусите и MDF профили за вратичките в цвят венге. Плота е в цвят цветна мозайка на фирма Кроношпан.

mdf-venge plot-chervena-mozajka

Кухнята е в старинен стил, който идеално се подчертава от релефните вратички и полиците за чаши и подправки под горните шкафове. Модерните кухненски уреди, като фурна, котлони и абсорбатор се вписват деликатно в дизайна без да се натрапват. Удобна и практична, кухнята е идеална за топлите летни дни и вечери.

02-poruchkova-lqtna-kuhnq 03-kuhnensko-obzavejdane-na-lqtna-kuhnq 04-lqtno-kuhnensko-obzavejdane 05-obzavejdane-na-lqtna-kuhnq

Ние от Сити Мастер сме се е посветили на изработката на мебели по поръчка, защото знаем че точно кухнята която искате я няма в магазините, и смятаме че не трябва да правите компромис с избора на кухненско обзавеждане. Затова винаги когато имате идея ние можем да я реализираме.

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, както и други наши проекти на кухни по поръчка.