Спалното обзавеждане, което ще ви представим е изработено изцяло от MDF плоскости в черно и бяло. Материалите са MDF плочи с естествен фурнир в цвят венге, бял гланц – боядисани и лакирани MDF плоскости и матирано, закалено стъкло.

obzavejdane za spalnq cherno i bqlo obzavejdane na spalnqspalno obzavejdane toaletka cherno bqlo

Самата спалня е изработена с размери, такива че да се вмести точни в определената ниша. Гърба на спалнята е с хоризонтални вкопани улеи, които придават ефект на отделни летви. Такъв вид декорация може да се постигне само с MFD плоскости, поради финната им консистенция. Нощните шкафчета са прикрепени към гърба на леглото и придават завършен вид на обзавеждането. Също така ключове за лампа са изкарани на гърба на спалнята за лесен и бърз достъп.

obzavejdane za spalnq garderob s pluzgashti vrati cherno bql garderob-s-pluzgashti-vrati-cherno-bqla-spalnq obzavejdane-za-spalnq-shkaf-cherno-bqlo-chekmedje

Гардероба е с плъзгащи врати, които също са вкопани улеи, наподобяващи отделни летви. Към спалното обзавеждане има и тоалетка и нисък шкаф за телевизор. Върху тях и върху нощните шкафчета има поставени плотове от закалено стъкло, по този начин покритието на повърхностите се запазва по дълго.

Спалното обзавеждане е изключително стилно и модерно. Безспорно без избора на мебели по поръчка от Сити Мастер ЕООД, едва ли нашите клиенти биха намерили спалня, която да се вмества точно в размерите им. И не само, при поръчка при нас винаги можете сами да влияете на дизайна на обзавеждането си и да избирате из между всички налични материали на пазара.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Обзавеждане за хол

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на спалня, както и други наши проекти на спални по поръчка.