Старинните мебели в днешно време са нещо екзотично и ексцентрично. Истинските антики са изключително скъпи, а състарените мебели по магазините са рядкост, поради ниското търсене. За това мебелите по поръчка са най-логичният избор. Този избор направиха и наши клиенти от св. Влас. Представяме ви старинното кухненско обзавеждане, което направихме за тях. Изработено е изцяло от MDF плоскости, лакирани и боядисани в цвят слонова кост, и обработени допълнително за създаването на старинния ефект.

01-kuhnensko-obzavejdane-starinnen-stil-box 02-kuhnensko-obzavejdane-starinen-stil-kuhnrnski-box 03-kuhnensko-obzavejdane-starinen-stil-gorni-shkafove

Колкото и старинна да е кухнята, не можем да се лишим от удобството на модерните електро уреди. За щастие някои от тях, като хладилника и пералнята, могат да бъдат вградени и по този начин скрити. Други, като мивката и печката, могат да бъдат намерени в старинен стил от специални колекции на производителите. Като добавим и типичните орнаменти по вратичките и металните дръжки, старинното кухненско обзавеждане има завършен и красив вид.

04-kunensko-obzavejdane-starinno-kuhnq-vgraden-hladilnik 05-kuhnensko-obzavejdane-starinen-stil-smesitel 06-kuhnensko-obzavejdane-starinno-vgraden-otcednik-za-chinii 07-kuhnensko-obzavejdane-starinen-stil-furna 08-kuhnensko-obzavejdane-starinno-furna-senzorni-kotloni 09-kuhnensko-obzavejdane-starinno-vgradena-[eralnya-mashina 10-kuhnensko-obzavejdane-starinnen-stil-vgradeni-moderni-uredi 11-kuhnensko-obzavejdane-starinnen-stil-byala-kuhnya

Всеки стил обзавеждане носи своето усещане за уют, важното е вие да се чувствате добре. А ние ще се погрижим, какъвто и да е стила, който харесвате, да направим за вас качествени и красиви мебели по поръчка.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
Спално обзавеждане

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, както и други наши проекти на кухни по поръчка.