Обзавеждането за дневна което ще ви представим е модерно и семпло. Издържано е в така наречения контемпорари или модерен стил, където доминират правите и изчистени линии и повърхности. Обзавеждането се състои от шкаф за телевизор и вградени етажерки с LED осветление.

За гърба на етажерките са използвани 3D панели, който придават дълбочина и текстура на мебелите. 3D панелите са с релеф на вълни, които се подчертават от вграденото LED осветление. Останалите материали са ПДЧ плоскости Агора светла и MDF лакирани плоскости в бяло.

Вместо голяма и тежка секция, нашите клиенти се спират на разчупено интериорно решение и изграждат ниши от гипсокартон. Разбира се само мебели по поръчка биха могли да паснат идеално на изградените отвори. В задната част на етажерките вградихме LED осветление, което не само подчертава красивите 3D панели, но и пуснато самостоятелно, внася мека и романтична светлина в стаята.

За голям телевизор си трябва голям шкаф, така че дългият 260см поръчков тв шкаф е идеалното решение. В едната си част е открит, така че да има място за всички необходими периферни устройства. В другата част има две плавно затварящи се чекмеджета за съхранение.

Модерен дизайн с модерни материали и нашия професионализъм правят мебелите по поръчка уникални. Това обзавеждане за хол е частично вдъхновено от материали в интернет, които клиентите ни предоставиха. Така че, те не се ограничиха с наличното по каталог от голяма верига, а избраха уникалност и качество за целия си апартамент спирайки се на Сити Мастер ЕООД.

Тези наши клиенти избраха мебели по поръчка от Сити Мастер и за:
• Кухненско обзавеждане
• Спално обзавеждане
• Обзавеждане за антре
• Детско обзавеждане
• Обзавеждане за мокро помещение

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на хол, както и други наши проекти на дневни по поръчка.