00-dnevna-po-poruchka-shkafДнес ще ви представим мебели по поръчка за хол изработени по образец посочен от клиентите ни. Това е типичен пример, за това че можете да имате мебелите които искате на достъпни цени. Нашите клиенти дойдоха при нас с идеята, че искат точно определена секция за хол, която бяха видели в магазин за италиански мебели в София. Цената на италианската мебел обаче бе твърде висока и непосилна за тях и те решиха да се доверят на нас за изработването й по поръчка. Специално за тях посетихме посочения магазин, видяхме и заснехме исканата холна секция. Така на много по-ниска и достъпна цена и разбира се с високо качество, нашите клиенти се сдобиха с реплика 1 към 1 на мечтаната от тях секцията.

01-dnevna-po-poruchka-shkaf 02-dnevna-po-poruchka-shkaf 03-dnevna-po-poruchka-shkaf 04-dnevna-po-poruchka-shkaf

Мебелите които виждате са изработени изцяло от MDF плоскости боядисани с бяла матова боя. Сивата рамка която има секцията е посребрена и с допълнителен старинен ефект. Голямата дясна ниша на холната секция е предназначена за телевизор.

Тези наши клиенти получиха обзавеждането на хол което искаха. Ако и вие сте си харесали мебели които не може да купите готови, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние от Сити Мастер ще направим мебели специално за вас.

Разгледайте и нашата галерия за обзавеждане на хол, както и други наши проекти на дневни по поръчка.