От къде дядо Коледа си поръчва мебели?

Не, не е от джуджетата. Тази година за работното си място в търговски комплекс Сити Център град София, дядо Коледа изба да си поръча мебели от фирма Сити Мастер. Погрижихме се да направим най-удобните кресла за него и Снежанка, за да могат да посрещат малките деца весели и усмихнати.

01-mebeli-po-poruchka-ot-dyado-koleda

Двата стола са направени от MDF плоскости. Тях лакирахме и боядисахме в сребърен нюанс, и тапицирахме в типичния за дядо Коледа червен цвят.

02-mebeli-po-poruchka-dyado-koleda-i-snejanka 03-mebeli-po-poruchka-stol-mdf 04-mebeli-po-poruchka-stol-mdf 05-mebeli-po-poruchka-sreburen-stol 06-mebeli-po-poruchka-sreburen-stol 07-mebeli-po-poruchka-stolut-na-dyado-koleda 08-mebeli-po-poruchka-stoluj-na-snejanka 09-mebeli-po-poruchka-dyado-koleda-i-snejanka-na-stolove-po-poruchka 10-mebeli-po-poruchka-dyado-koleda-i-snejanka-na-rabota

На първият им работен ден отидохме да ги видим и получихме уверението им, че креслата са удобни и им топлят. Надяваме се, че ако дядо Коледа и Снежанка имат нужда от мебели по поръчка ще се обърнат отново към нас.

Разгледайте и нашата галерия за мебели, както и други наши проекти на мебели по поръчка.

Сподели с приятели: | | |