Модерна дневна с 3D плоскости и LED осветление

Обзавеждането за дневна което ще ви представим е модерно и семпло. Издържано е в така наречения контемпорари или модерен стил, където доминират правите и изчистени линии и повърхности. Обзавеждането се състои от шкаф за телевизор и вградени етажерки с LED осветление.

Прочетете цялата статия »

Обзавеждане за хол в черно и бяло

Обзавеждането за хол, което ще ви представим, е изработено изцяло от MDF плоскости с естествен фурнир в цвят “Венге”, бял гланц – боядисани и лакирани MDF плоскости и матирано, закалено стъкло. Обзавеждането се състои от секция за телевизор и ниска холна маса. Гърба на секцията е с хоризонтални вкопани улеи, които придават ефект на отделни летви. Такъв вид декоративни елементи могат да се направят само с MFD плоскости.

01-obzavejdane-za-hol-cherno-bqlo 02-obzavejdane-na-hol-tv-shkaf 03-holno-obzavejdane-holna-kafe-masa

Прочетете цялата статия »

Кухненско обзавеждане в старинен стил

Старинните мебели в днешно време са нещо екзотично и ексцентрично. Истинските антики са изключително скъпи, а състарените мебели по магазините са рядкост, поради ниското търсене. За това мебелите по поръчка са най-логичният избор. Този избор направиха и наши клиенти от св. Влас. Представяме ви старинното кухненско обзавеждане, което направихме за тях. Изработено е изцяло от MDF плоскости, лакирани и боядисани в цвят слонова кост, и обработени допълнително за създаването на старинния ефект.

01-kuhnensko-obzavejdane-starinnen-stil-box 02-kuhnensko-obzavejdane-starinen-stil-kuhnrnski-box 03-kuhnensko-obzavejdane-starinen-stil-gorni-shkafove

Прочетете цялата статия »

Спално обзавеждане в черно и бяло

Спалното обзавеждане, което ще ви представим е изработено изцяло от MDF плоскости в черно и бяло. Материалите са MDF плочи с естествен фурнир в цвят венге, бял гланц – боядисани и лакирани MDF плоскости и матирано, закалено стъкло.

obzavejdane za spalnq cherno i bqlo obzavejdane na spalnqspalno obzavejdane toaletka cherno bqlo

Прочетете цялата статия »

Спално обзавеждане в старинен стил

В днешно време повечето хора търсят модерни мебели, отговарящи на технологичния ни начин на живот. Но има и хора, за които старинните мебели са нещо красиво и изискано. Намирането обаче на стари мебели, които да са в добро състояние и да могат да се впишат в интериора на дома ни е доста трудна и скъпа задача. Ето защо един добър вариант е изработката на нови мебели по поръчка, на които обаче е придаден състарен вид. Точно такива мебели си поръчаха наши клиенти за апартамента им в св. Влас. Тук ще ви покажем спалното им обзавеждане изпълнено от MDF плоскости, които са лакирани и боядисани в цвят слонова кост.

01-obzavejdane-za-spalnya-starinnen-stil-leglo-2-noshtni-shkafcheta 02-spalno-obzavejdane-starinnen-stil-toaletka-ogledalo- 03-obzavejdane-za-spalnya-bql-garderob-v-starinnen-stil-s-pluzgashti-vrati 04-spalno-obzavejddane-noshtno-shkafche-starinen-stil

Прочетете цялата статия »